петък, 13 август 2010 г.

"Чалънджър" означава предизвикателство

Предизвикателство е официалното съобщение от началото на тази година, че тракторът "Чалънджър" МТ 975-В е най-големият и мощен в света. Със своите 615 к.с., с космическите високотехнологични системи, както и с внушителния си външен вид той е своеобразен исполин в тракторната индустрия.

Огромната машина е с двигател на "Катерпилар" с обем 18,1 л. Така той е най-мощният трактор на планетата и убедително оправдава другия превод на "чалънджър" - състезател, победител.

Българските фермери вече високо оцениха машините с жълт цвят. Професионалистите са убедени, че ако искаш да произвеждаш много и качествено, трябва да се довериш на професионалната техника. Тя не е за всеки производител, но пък е убедителен аргумент в битката за стопанска ефективност и по-големи печалби.

Десетките модели трактори, носещи гордото име "Чалънджър", очевидно никога няма да бъдат масово произвеждани. Те не са за всеки, който се бори със земята. Те са за онези знаещи и можещи фермери, които добре са си направили сметката и знаят как да имат печеливше стопанство, т.е. за професионалистите в занаята

Няма коментари:

Публикуване на коментар